Verhuurtbeter.nl is in verband met de vakantieperiode gesloten vanaf zaterdag 10 augustus tot en met zondag 25 augustus 2019. Om deze reden worden er in week 33 en week 34 geen bezichtigingen gepland en kunt u ons geen berichten sturen. Vanaf maandag 26 augustus zijn wij u graag weer van dienst.

Met super-de-luxe woonruimtes en een prachtig binnenplantsoen wordt De Kameleon gezien als één van de mooiste projecten van Amsterdam Zuid-Oost. De bestaande bouw uit 2012 biedt voldoende parkeergelegenheid met een parkeergarage en een met camera’s bewaakte fietsenstalling.

Aan openbaar vervoer geen gebrek. Het appartementencomplex ligt direct naast het metrostation Kraaiennest. Met het openbaar vervoer komt u binnen 20 minuten aan op Amsterdam Centraal en dus het centrum van de hoofdstad van Nederland.

De Kameleon beschikt ook over een compleet winkelcentrum in de plint van het gebouw. Het winkelcentrum is voorzien van verschillende supermarkten (Albert Heijn en Aldi), een vestiging van Action een goede variatie aan eetgelegenheden en een sportschool van Fit for Free.

Last but certainly not least, de woningen. De woningen variëren tussen 2, 3 en 4 kamer appartementen met luxe keukens, voorzien van inbouwapparatuur, veelal een laminaatvloer en een fraaie badkamer.

Beschikbaar per direct
Soort woning Appartement  
Adres Karspeldreef 1297 1104 SE Amsterdam
Provincie Noord-Holland  
Huurprijs/inbegrepen € 1.365
Oppervlakte (m²) 101 m²  
Verdieping 6e etage
Aantal kamers 3  
Interieur/exterieur Kaal Ja
Bouwjaar 2012  
 
Huurtermijn min/max 12 maanden
Aantal badkamers 1  
Vloerbedekking kaal  
Aparte douche/ligbad ja nee
Lift ja  
Parkeergelegenheid ja  
Openbaar vervoer goed  
     

Open Huis Agenda

U kunt deze woonruimte zonder afspraak bezichtigen. Belt u aan bij de woning op het aangegeven tijdstip.

dinsdag 31 maart

14:30 – 14:50

Woningen van Verhuurtbeter.nl worden getoond tijdens

 • een Openbaar Open Huis; iedereen is hierbij van harte welkom, zonder eerst aan te melden. Deze kijkmomenten zijn zichtbaar op onze website.
 • een Premium Open Huis; alleen voor kandidaten die reeds een betaalde aanmelding hebben en die voldoen aan de voorwaarden. Kandidaten ontvangen een uitnodiging zodra het kijkmoment is gepland. Deze kijkmomenten zijn niet zichtbaar op onze website.

De keuze voor het soort kijkmoment maakt Verhuurtbeter.nl. De wensen van de kandidaten staan hierbij centraal.

LET OP: check altijd 2 uur voor het Open Huis de Open Huis Agenda voor eventuele wijzigingen!

Belangrijk!

 • Lees altijd eerst de voorwaarden voordat u een Premium account neemt. Restitutie is namelijk niet mogelijk.
 • Woningen worden toegewezen op basis van de oudste rechten (inschrijfduur) en de geldende voorwaarden. 
  Uitzonderingen:
  1. de vertrekkend huurder draagt een nieuwe huurder voor;
  2. de eigenaar vraagt ons direct een huurder te plaatsen.
  In deze twee situaties krijgen deze kandidaten voorrang op de wachtlijst. Als er sprake van is, vermelden wij dit bij de woning.
 • De vermelde huurprijs is onder voorbehoud. De prijs kan wijzigen nadat de woning door ons is opgenomen en de eigenaar de prijs aan de hand van ons advies definitief heeft vastgesteld. 
 • Foto's: afhankelijk van de fase in het verhuurproces delen we soms een beperkt aantal foto's of alleen projectfoto's. Zodra wij meer foto's hebben delen wij deze hier.