Martinus Nijhofflaan 2E11

Deze woning wordt verhuurd door Verhuurtbeter.nl

  • € 875
    Huurprijs per maand
  • 47 m²
  • 2 Kamers
  • Appartement
  • Bestaande bouw
Deze woning wordt verhuurd door Verhuurtbeter.nl

Een tweekamerappartement op locatie "Poptahof-Zuid" in Delft
51.9974
4.35413
Delft
Delft

Over het project

Delft Hoog; wonen begint hier
Wat is een High End woning? Hiermee bedoelen we dat de woningen geheel sleutelklaar opgeleverd worden met een maximaal niveau van afwerking. Niet klussen, alleen verhuizen! Wonen in Delft Hoog brengt bepaalde luxe met zich mee, je woont niet zomaar in een willekeurig, anoniem gebouw! We bieden veel extra service wat zorgt voor dat extra stukje comfort. Je kunt bijvoorbeeld e-bikes huren waarmee je supersnel hartje Delft bereikt. We hebben de entree getransformeerd naar een aangename lobby.

Op zoek naar de ideale plek in Delft om te wonen én werken?
Betaalbaar huren? Delft Hoog biedt deze mogelijkheid. Van woonstudio tot appartement, elke ruimte is hoogwaardig afgewerkt, met gebruik van lichte materialen zodat jouw interieurstijl optimaal tot zijn recht komt. Er zijn 18 verschillende type woningen variërend in afmetingen van 23 m² t/m 170 m², startend vanaf €668,- per maand (exclusief servicekosten) met moderne faciliteiten en verfijnde details. De woningen zijn super slim ingedeeld en van alle gemakken voorzien. Zowel de appartementen als studio’s zijn voorzien van laminaat, op de muren is glasvliesbehang aangebracht en ze zijn gesausd. Er is een modern keukenblok inclusief apparatuur (Siemens), een fijne, frisse badkamer en een vrijhangend toilet. Alle woningen hebben een balkon en een privéberging. Er is mogelijkheid tot het huren van een parkeerplaats in de garage en er is een afgesloten fietsenstalling aanwezig. Voor de studio's (A en B types) is er een wasruimte gerealiseerd op de 1e etage. Tevens kan de woning worden voorzien van zonwering (vraag naar de mogelijkheden). En mocht je willen besparen op je energierekening, dan kan dat eventueel via ons individuele zonnepanelenproject.

    - Woning voorzien van vloerverwarming óf designradiatoren
    - diverse woningen zijn voorzien van zonnepanelen
    - woningen van meer dan 80 m2 zijn voorzien van parketvloer, Quooker en spoeleiland
    - enkele gemeubileerde woningen
    - supersnel internet beschikbaar tegen gunstige tarieven/contractvoorwaarden
    - penthouses voorzien van douchetoilet en grote terrassen
    - fantastisch uitzicht vanaf de 13e verdieping

Bereikbaarheid
Op 10 minuten fietsafstand van Delft Centraal en de gezellige binnenstad. Via station Delft bent u ook zo in Den Haag, Rotterdam of op Schiphol. Gelegen boven winkelcentrum “De Hoven” met groot aanbod aan winkels. U kunt lopend naar de supermarkt of u pakt tramlijn 1 om te shoppen in de binnenstad.

Parkeergelegenheid
Maak tevens gebruik van de overdekte fietsenstalling en parkeergarage. Inclusief oplaadmogelijkheden voor zowel fiets als auto.
Heeft u een rijbewijs en auto? Dan is het nemen van een parkeerplaats verplicht. U krijgt een parkeerplek toegewezen in de parkeergarage om de hoek bij het winkelcentrum! De kosten van deze parkeerplek zijn €94,72 per maand.

Uitzonderingen voor het nemen van een parkeerplek zijn:
- U heeft geen rijbewijs
- U bent niet in het bezit van een auto
- U bent medisch niet geschikt om te rijden

Wanneer u kan komen kijken

Verhaal over bezichtiging, de keuze voor het soort kijkmoment maakt Verhuurtbeter.nl. De wensen van de kandidaten staan hierbij centraal. een Openbaar Open Huis; Deze kijkmomenten zijn zichtbaar op onze website. Een Premium Open Huis; alleen voor kandidaten die reeds een betaalde aanmelding hebben en die voldoen aan de voorwaarden. Kandidaten ontvangen een uitnodiging zodra het kijkmoment.

Deel:

Kenmerken

Adres
Martinus Nijhofflaan 2E11
2624 ES Delft
Type bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2016
Type aanbod
Appartement
Aantal woonlagen
1 woonlaag
Gelegen op
5e etage
Woonoppervlak
47 m²
Inhoud
118 m³
Aantal kamers
2 kamers
Aantal slaapkamers
1 slaapkamers
Aantal badkamers
1 badkamer
Vloer
Laminaat
Balkon
6 m²
Lift
Aanwezig
Berging
Aanwezig
Garage
Aanwezig
Parkeergelegenheid
Aanwezig

Bijzonderheden

Status
Onder optie
Energielabel
Huurprijs
€ 875
Servicekosten
€ 57,50
  • voorschot stookkosten
  • kosten van glasverzekering
  • huur en kosten van onderhoud van een door verhuurder in het gehuurde geplaatste boiler of geiser
  • kosten van aanleg en onderhoud van gemeenschappelijke tuinen en/of bloembakken, indien zulks in opdracht of voor rekening van verhuurder geschiedt.
  • kosten van schoonhouden van gemeenschappelijke ruiten, stoepen, portieken, trappen, portalen, tuin, barbecue en toegangen tot bergruimten, enz., indien zulks in opdracht of voor rekening van verhuurder geschiedt
  • kosten van stroomverbruik, onderhoud en vervangen van lampen-buizen, starters, e.d. van de gemeenschappelijke verlichting van trappenhuizen, portalen, galerijen, terreinen, enz.
  • kosten van stroomverbruik en onderhoud van schel- en spreekinstallaties, deuropeners, liften, hydrofoorinstallatie, mechanische afzuiginstallatie, enz.
  • de kosten van een huismeester c.q. service manager
  • kosten van reparatie, onderhoud, vervanging van de bad, douche- en/of keukenmengkraan
  • diversen waaronder: reiniging en service-onderhoudsabonnement moederhaard, cq. centrale verwarmingsketel en afzuiginstallatie
  • kosten van glasbewassing voor huurder onbereikbare delen
  • watergebruik in de woning (individueel gebruik wordt gemeten)
  • 5% administratiekosten met betrekking tot de sub a t/m j vermelde posten. Het bepaalde in lid 14 van de algemene bepalingen kan ten deze van toepassing zijn.
Stookkosten
€ 50
Nutsvoorzieningen
(zelf afsluiten)
Elektriciteit
Water
Internet/TV
Wat is de kale huurprijs p/m?
Vereiste (bruto) maandinkomen (1 persoon)
Wat is jouw (bruto) maandinkomen?
Vereiste (bruto) maandinkomen (2e persoon)
Dit moet je samen verdienen