Martinus Nijhofflaan 416

Deze woning wordt verhuurd door Verhuurtbeter.nl

  • € 1.025
    Huurprijs per maand
  • 62 m²
  • 2 Kamers
  • Appartement
  • Bestaande bouw
Deze woning wordt verhuurd door Verhuurtbeter.nl

Een tweekamerappartement op locatie "Poptahof-Zuid" in Delft
51.997
4.35257
Delft
Delft

Over deze woning

De appartementen aan de Martinus Nijhofflaan worden opgeleverd met laminaatvloer. Ook is de woning voorzien van een complete keuken met inbouwapparatuur als een combi oven/magnetron, koel/vriescombinatie, RVS afzuigkap, inductie kookplaat en een vaatwasser. De badkamer is voorzien van een aparte douche, brede wastafel met twee kranen en volledige betegeling. Tevens is het toilet ook volledig betegeld met daarbij een wastafel en fontein.

Over het project

Delft heeft het allemaal! Historie, cultuur, een gezellige, monumentale binnenstad, een universiteit, bijzondere evenementen, natuur (Delftse Hout) en een centrale ligging midden in de Randstad. En alles wat de stad Delft zo aantrekkelijk maakt, ligt voor bewoners van Boven de Hoven binnen handbereik. Met een bus- en tramhalte voor de deur en een uitstekende aansluiting op alle uitvalswegen naar hartje Delft, de kustlijn, steden als Rotterdam, Den Haag en Amsterdam en luchthavens Rotterdam The Hague Airport en Schiphol.

Voorzieningen in de buurt
Ook de directe woonomgeving van Boven de Hoven heeft u veel te bieden. Alle benodigde voorzieningen voor uw dagelijkse (gezins)leven liggen op een steenworp afstand van uw appartement. Van gezondheidszorg, scholen en kinderopvang tot en met sport- en recreatiefaciliteiten, zoals een buurthuis en het Poptapark met buurtmoestuinen en buitenfitness. U vindt het hier allemaal.

Wonen boven De Hoven Passage
Voor uw dagelijkse boodschappen hoeft u figuurlijk gesproken de deur niet meer uit. Woontoren Boven de Hoven wordt gebouwd boven winkelcentrum De Hoven Passage en is voor bewoners praktisch binnendoor bereikbaar. De Hoven Passage biedt met een grote diversiteit aan winkels het beste uit twee werelden; het comfort van overdekt winkelen en de gezelligheid van een kloppend stadshart.

Nieuw, Veilig en Gemak
Wonen Boven de Hoven biedt bewoners het comfort en de veiligheid van nieuwbouw. Het gemak van wonen boven een winkelcentrum met dichtbij gelegen voorzieningen, openbaar vervoer en de belangrijke uitvalswegen. Bewoners krijgen een eigen privé berging met afgesloten fietsenstalling en zijn verplicht een parkeerplaats te huren in parkeergarage De Hoven Passage.

Oplevering
De appartementen aan de Martinus Nijhofflaan worden opgeleverd met laminaatvloer. Ook is de woning voorzien van een complete keuken met inbouwapparatuur als een combi oven/magnetron, koel/vriescombinatie, RVS afzuigkap, inductie kookplaat of gaskookplaat en een vaatwasser. De badkamer is voorzien van een aparte douche, brede wastafel met twee kranen en volledige betegeling. Tevens is het toilet ook volledig betegeld met daarbij een wastafel en fontein.

Parkeergelegenheid
Heeft u een rijbewijs en auto? Dan is het nemen van een parkeerplaats verplicht. U krijgt een parkeerplek toegewezen in de parkeergarage om de hoek bij het winkelcentrum! De kosten van deze parkeerplek zijn €94,72 per maand. Bij een woning in dit project is het verplicht ook een parkeerplaats te huren. De kosten komen bovenop de vermelde kale huurprijs.

Uitzonderingen voor het nemen van een parkeerplek zijn:
- U heeft geen rijbewijs
- U bent niet in het bezit van een auto
- U bent medisch niet geschikt om te rijden

Wanneer u kan komen kijken

Verhaal over bezichtiging, de keuze voor het soort kijkmoment maakt Verhuurtbeter.nl. De wensen van de kandidaten staan hierbij centraal. een Openbaar Open Huis; Deze kijkmomenten zijn zichtbaar op onze website. Een Premium Open Huis; alleen voor kandidaten die reeds een betaalde aanmelding hebben en die voldoen aan de voorwaarden. Kandidaten ontvangen een uitnodiging zodra het kijkmoment.

Deel:

Kenmerken

Adres
Martinus Nijhofflaan 416
2624 MG Delft
Type bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2016
Type aanbod
Appartement
Aantal woonlagen
1 woonlaag
Gelegen op
9e etage
Woonoppervlak
62 m²
Inhoud
155 m³
Aantal kamers
2 kamers
Aantal slaapkamers
1 slaapkamers
Aantal badkamers
1 badkamer en een apart toilet
Vloer
Laminaat
Balkon
5 m²
Lift
Aanwezig
Parkeergelegenheid
Aanwezig

Bijzonderheden

Status
Onder optie
Huurprijs
€ 1.025
Servicekosten
€ 45
  • kosten van glasverzekering
  • huur en kosten van onderhoud van een door verhuurder in het gehuurde geplaatste boiler of geiser
  • kosten van aanleg en onderhoud van gemeenschappelijke tuinen en/of bloembakken, indien zulks in opdracht of voor rekening van verhuurder geschiedt
  • kosten van schoonhouden van gemeenschappelijke ruiten, stoepen, portieken, trappen, portalen, tuin, barbecue en toegangen tot bergruimten, enz., indien zulks in opdracht of voor rekening van verhuurder geschiedt
  • kosten van stroomverbruik, onderhoud en vervangen van lampen-buizen, starters, e.d. van de gemeenschappelijke verlichting van trappenhuizen, portalen, galerijen, terreinen, enz.
  • kosten van stroomverbruik en onderhoud van schel- en spreekinstallaties, deuropeners, liften, hydrofoorinstallatie, mechanische afzuiginstallatie, enz.
  • de kosten van een huismeester c.q. service manager
  • kosten van reparatie, onderhoud, vervanging van de bad, douche- en/of keukenmengkraan
  • diversen waaronder: reiniging en service-onderhoudsabonnement moederhaard, cq. centrale verwarmingsketel en afzuiginstallatie
  • kosten van glasbewassing voor huurder onbereikbare delen
  • 5% administratiekosten met betrekking tot de sub a t/m j vermelde posten. Het bepaalde in lid 14 van de algemene bepalingen kan ten deze van toepassing zijn.
Nutsvoorzieningen
(zelf afsluiten)
Elektriciteit
Gas
Water
Internet/TV
Wat is de kale huurprijs p/m?
Vereiste (bruto) maandinkomen (1 persoon)
Wat is jouw (bruto) maandinkomen?
Vereiste (bruto) maandinkomen (2e persoon)
Dit moet je samen verdienen