Oude Haagweg 489-46

Deze woning wordt verhuurd door Verhuurtbeter.nl

  • € 825
    Huurprijs per maand
  • 40 m²
  • 1 Kamers
  • Appartement
  • Bestaande bouw
Deze woning wordt verhuurd door Verhuurtbeter.nl

Een appartement op locatie "Rosenburg" in Den Haag
52.0618
4.25642
Den Haag
Den Haag

Over deze woning

De appartementen aan de Oude Haagweg variëren van 40m² tot en met 70m² en zijn uitgerust met een loggia, terras of balkon. De keukens zijn voorzien van alle gemakken als een RVS afzuigkap, combi oven/magnetron, koel-vriescombinatie, keramische kookplaat en vaatwasser. De badkamers zijn voorzien van douche, wastafel, spiegel, toilet en volledige betegeling. Woningen aan de Oude Haagweg zijn ten alle tijde gelamineerd met hoge plinten, de wanden zijn gestuckt en gesaust.

Wonen aan de Oude Haagweg is geschikt voor vrijwel iedere doelgroep, van starter tot uw oude dagen. De woningen zijn zeer geschikt voor alleenstaanden en koppels, echter kunt u in een groter type (3 kamer appartement) zeker met uw gezin leven of de wonin g delen met een vriend!

De 2e slaapkamer is klein en is een hobbykamer.

Over het project

Wonen in een gloednieuw, hoogwaardig afgewerkt appartement op fietsafstand van zowel stad als strand, met de mogelijkheid om te tuinieren in een gezamenlijke moestuin? Dat is ‘Harvest’: 184 nieuwbouw appartementen aan de Oude Haagweg in het Haagse Loosduinen. De appartementen variëren van 40m² tot en met 90m² en zijn uitgerust met een loggia, terras of balkon. Daarnaast een hoogwaardige afwerking van de woningen denk aan een zeer fraaie keuken voorzien van alle gemakken, luxe badkamer en laminaatvloer.

Wonen in Harvest
Uniek aan ‘Harvest’ is dat de bewoners beschikken over een eigen moes- / binnentuin waar heerlijk ontspannen kan worden na een week hard werken. Nabij het wooncomplex bevinden zich allerlei voorzieningen voor het doen van (dagelijkse) benodigdheden en vrijetijdsbesteding. Dankzij de tramhalte voor de deur is er een uitstekende aansluiting met het openbaar vervoer.

Parkeren
Bij een woning in dit project is het verplicht ook een parkeerplaats te huren. De kosten van deze parkeerplek zijn €67,41 per maand en komen bovenop de vermelde kale huurprijs.

Wanneer u kan komen kijken

Verhaal over bezichtiging, de keuze voor het soort kijkmoment maakt Verhuurtbeter.nl. De wensen van de kandidaten staan hierbij centraal. een Openbaar Open Huis; Deze kijkmomenten zijn zichtbaar op onze website. Een Premium Open Huis; alleen voor kandidaten die reeds een betaalde aanmelding hebben en die voldoen aan de voorwaarden. Kandidaten ontvangen een uitnodiging zodra het kijkmoment.

Deel:

Kenmerken

Adres
Oude Haagweg 489-46
2552 GG Den Haag
Type bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2018
Type aanbod
Appartement
Aantal woonlagen
1 woonlaag
Gelegen op
5e etage
Woonoppervlak
40 m²
Inhoud
100 m³
Aantal kamers
1 kamers
Aantal badkamers
1 badkamer en een apart toilet
Vloer
Laminaat
Balkon
Aanwezig
Lift
Aanwezig
Berging
Aanwezig
Garage
Aanwezig
Parkeergelegenheid
Aanwezig

Bijzonderheden

Status
Onder optie
Energielabel
Huurprijs
€ 825
Servicekosten
€ 65
  • kosten van glasverzekering
  • huur en kosten van onderhoud van een door verhuurder in het gehuurde geplaatste boiler of geiser
  • kosten van aanleg en onderhoud van gemeenschappelijke tuinen en/of bloembakken, indien zulks in opdracht of voor rekening van verhuurder geschiedt.
  • kosten van schoonhouden van gemeenschappelijke ruiten, stoepen, portieken, trappen, portalen, tuin, barbecue en toegangen tot bergruimten, enz., indien zulks in opdracht of voor rekening van verhuurder geschiedt.
  • kosten van stroomverbruik, onderhoud en vervangen van lampen-buizen, starters, e.d. van de gemeenschappelijke verlichting van trappenhuizen, portalen, galerijen, terreinen, enz.
  • kosten van stroomverbruik en onderhoud van schel- en spreekinstallaties, deuropeners, liften, hydrofoorinstallatie, mechanische afzuiginstallatie, enz.
  • de kosten van een huismeester c.q. service manager
  • kosten van reparatie, onderhoud, vervanging van de bad, douche- en/of keukenmengkraan
  • diversen waaronder: reiniging en service-onderhoudsabonnement moederhaard, cq. centrale verwarmingsketel en afzuiginstallatie
  • kosten van glasbewassing voor huurder onbereikbare delen
  • 5% administratiekosten met betrekking tot de sub a t/m j vermelde posten. Het bepaalde in lid 14 van de algemene bepalingen kan ten deze van toepassing zijn.
  • gebruiksvergoeding t.b.v. zonnepanelen
Nutsvoorzieningen
(zelf afsluiten)
Elektriciteit
Gas
Water
Internet/TV
Wat is de kale huurprijs p/m?
Vereiste (bruto) maandinkomen (1 persoon)
Wat is jouw (bruto) maandinkomen?
Vereiste (bruto) maandinkomen (2e persoon)
Dit moet je samen verdienen