Deze woning wordt verhuurd door Verhuurtbeter.nl

  • € 1.175
    Huurprijs per maand
  • 46 m²
  • 2 Kamers
  • Appartement
  • Bestaande bouw
Deze woning wordt verhuurd door Verhuurtbeter.nl

Een tweekamerappartement op locatie "Lange Nieuwstraat en omgeving" in Utrecht
52.0857
5.12533
Utrecht
Utrecht

Over deze woning

De Groenestraat 80 staat op de 3e verdieping van het complex. Met een luxe afwerking aan de buitenkant geeft de binnenkomst een chique gevoel.

Eenmaal binnen is de indeling als volgt: Na binnenkomst in de entreehal heeft u aan uw linkerhand direct de deur richting de slaapkamer met daarin toegang tot de badkamer. De badkamer is voorzien van douche & ligbad, wastafel met planchet, spiegel en handdoekradiator. Ook is de badkamer tot het plafond betegeld. Na de slaapkamer, eenmaal verder in de hal heeft u aan uw linkerhand twee deuren. De eerste deur is uw aparte toilet met wastafel en volledige betegeling. De tweede deur is een inpandige bergruimte met aansluiting voor uw wasmachine. Na de hal komt u in uw woonkamer met open keuken. De woonkamer bevat een frans balkon met uitzicht over de gehele straat. De keuken is voorzien van een RVS afzuigkap, keramische kookplaat en een mini koelkast.

Een woning als de Groenestraat 80 is zeer geschikt voor alleenstaanden en koppels

Over het project

Uniek en modern wonen midden in de oude binnenstad van Utrecht? Dat is wonen in wooncomplex Groenehof, gelegen aan de Groenestraat.

Ligging
Gesitueerd in het geliefde Museumkwartier, de oude binnenstad van Utrecht, is Groenehof een unieke locatie. Omgeven door karakteristieke panden, diverse musea, talloze restaurants, winkels en Park Lepelenburg woont u dáár waar het leeft.

Details
Wat is wonen in Groenehof? Groenehof is een schitterend binnenstedelijk project waarbij een kleine woon-oase midden in het centrum van de stad is gecreëerd. De look & feel van Groenehof is industrieel en natuurlijk, doordat er een combinatie is gemaakt van moderne materialen en veel hout. Het complex is opgebouwd uit grondgebonden woningen met een tuin en verschillende, bovenliggende appartementen. Groenehof beschikt over een eigen binnenhof met een gemeenschappelijke tuin, zodat iedere woning een rustige zijde heeft.

Er zijn 2- of 3-kamer appartementen met verschillende keukentypen. Iedere woning is efficiënt ingedeeld en heeft een hoog afwerkingsniveau waarbij hoogwaardige materialen zijn verwerkt. Er is beschikking over een luxe badkamer met ligbad, een apart toilet en inpandige berging. Onder het complex bevindt zich een eigen parkeergarage. Een plek in de garage kost € 185,- per maand (plus € 20,- servicekosten) kan separaat worden gehuurd. Dit is niet in de prijs inbegrepen. Vraag naar de beschikbaarheid.

Bereikbaarheid
Er zijn goede verbindingen voor woon- en werkverkeer. Om de hoek vindt u een bushalte en treinstation Maliebaan is op loopafstand.

Renovatie

  • Vloer

Wanneer u kan komen kijken

Verhaal over bezichtiging, de keuze voor het soort kijkmoment maakt Verhuurtbeter.nl. De wensen van de kandidaten staan hierbij centraal. een Openbaar Open Huis; Deze kijkmomenten zijn zichtbaar op onze website. Een Premium Open Huis; alleen voor kandidaten die reeds een betaalde aanmelding hebben en die voldoen aan de voorwaarden. Kandidaten ontvangen een uitnodiging zodra het kijkmoment.

Deel:

Kenmerken

Adres
Groenestraat 80
3512 PV Utrecht
Type bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2009
Type aanbod
Appartement
Aantal woonlagen
1 woonlaag
Gelegen op
3e etage
Woonoppervlak
46 m²
Inhoud
115 m³
Aantal kamers
2 kamers
Aantal slaapkamers
1 slaapkamers
Aantal badkamers
1 badkamer en een apart toilet
Vloer
Laminaat
Frans balkon
Aanwezig
Lift
Aanwezig
Berging
Aanwezig
Parkeergelegenheid
Aanwezig

Bijzonderheden

Status
Onder optie
Energielabel
Huurprijs
€ 1.175
Servicekosten
€ 63
  • kosten van glasverzekering
  • huur en kosten van onderhoud van een door verhuurder in het gehuurde geplaatste boiler of geiser
  • kosten van aanleg en onderhoud van gemeenschappelijke tuinen en/of bloembakken, indien zulks in opdracht of voor rekening van verhuurder geschiedt.
  • kosten van schoonhouden van gemeenschappelijke ruiten, stoepen, portieken, trappen, portalen, tuin, barbecue en toegangen tot bergruimten, enz., indien zulks in opdracht of voor rekening van verhuurder geschiedt
  • kosten van stroomverbruik, onderhoud en vervangen van lampen-buizen, starters, e.d. van de gemeenschappelijke verlichting van trappenhuizen, portalen, galerijen, terreinen, enz.
  • kosten van stroomverbruik en onderhoud van schel- en spreekinstallaties, deuropeners, liften, hydrofoorinstallatie, mechanische afzuiginstallatie, enz.
  • de kosten van een huismeester c.q. service manager
  • kosten van reparatie, onderhoud, vervanging van de bad, douche- en/of keukenmengkraan
  • diversen waaronder: reiniging en service-onderhoudsabonnement moederhaard, cq. centrale verwarmingsketel en afzuiginstallatie
  • kosten van glasbewassing voor huurder onbereikbare delen
  • 5% administratiekosten met betrekking tot de sub a t/m j vermelde posten. Het bepaalde in lid 14 van de algemene bepalingen kan ten deze van toepassing zijn.
Nutsvoorzieningen
(zelf afsluiten)
Elektriciteit
Gas
Water
Internet/TV
Wat is de kale huurprijs p/m?
Vereiste (bruto) maandinkomen (1 persoon)
Wat is jouw (bruto) maandinkomen?
Vereiste (bruto) maandinkomen (2e persoon)
Dit moet je samen verdienen