Valetonlaan 25

Deze woning wordt verhuurd door Verhuurtbeter.nl

  • € 1.250
    Huurprijs per maand
  • 76 m²
  • 3 Kamers
  • Appartement
  • Bestaande bouw
Deze woning wordt verhuurd door Verhuurtbeter.nl

Een driekamerappartement op locatie "Tuindorp-Oost" in Utrecht
52.1069
5.13523
Utrecht
Utrecht

Over deze woning

De indeling van de woning is als volgt:

Eenmaal binnen in de hal heeft u allerlei uitgangspunten. Aan uw linkerhand ziet u de ingang richting de slaapkamer, ook wel de master bedroom. Mocht u vanuit de hal rechtdoor lopen, dan heeft u twee opties, namelijk richting de ruime woonkamer welke doorloopt richting uw buitenruimte (balkon) of u pakt de rechterdeur richting uw aparte toilet. Aan uw rechterhand vanuit de hal zult u o.a. de keuken tegenkomen, welke voorzien is van een combi oven magnetron, vaatwasser, werkblad en kookplaat. Ook zult u de tweede slaapkamer tegenkomen met daarnaast de badkamer, die voorzien is van aparte douche, wastafel en handdoekradiator. Verder zijn zowel de badkamer als toilet betegeld.

De woning is onlangs volledig gerenoveerd en is beschikbaar per 01-09-2020!

Een parkeerplaats is verplicht te huur bij de woning voor € 85,- extra huur per maand.

Over het project

Wanneer u gaat wonen boven De Gaard, woont u in een compleet vernieuwd gebied! Wij verhuren verschillende woningen boven dit winkelcentrum gelegen aan de Obbinklaan, Valetonlaan en Kapteynlaan.

Ligging
De woningen van dit complex bevinden zich boven het winkelcentrum De Gaard, in de vriendelijke wijk Tuindorp. In een rustige woon-werkomgeving bent u op deze locatie voorzien van de faciliteiten die uw leven comfortabel maken. U woont letterlijk boven uw dagelijkse boodschappen en dichtbij Griftpark (met kinderboerderij) en de Voorveldse Polder waar u uw groene hart op kunt halen. Voor fysieke activiteit kunt u terecht in Sportpark Vondel. Het centrum van Utrecht is makkelijk en snel bereikbaar. Begin 2018 is er gestart met een grootschalige herontwikkeling van winkelcentrum De Gaard en inmiddels is het gehele complex opgeleverd. Er zijn vele winkels, horecagelegenheden, diverse voorzieningen en openbare ruimtes aan de Gaard toegevoegd. Met deze flinke make-over woont u in een modern, geheel vernieuwd gebied!

Details
Alle woningen hebben binnen een ruime lichtinval en een eigen balkon. Diverse woningen zijn reeds gerenoveerd en voorzien van een luxe keuken met inbouwapparatuur, een luxe badkamer en nieuw apart toilet. In de kelder is beschikking over bergruimte.

Wonen aan de Obbinklaan
Via een algemene ingang vanaf het bovenste parkeerdek bevinden zich deze woningen met 2 woonlagen aan de Obbinklaan. Deze maisonnettes bestaan uit twee verdiepingen met 3 of 4 slaapkamers. De balkonnen wijzen richting het zuiden.

Wonen aan de Kapteynlaan
Via een algemene ingang vanaf het bovenste parkeerdek bevinden zich deze woningen met 1 woonlaag. Aan de kopse kant bevinden zich de balkonnen in een ronde vorming, deze wijzen naar het Oosten.

Wonen aan de Valetonlaan
Met een algemene entree met intercomsysteem en brievenbussen komt u via het parkeerdek bij de entree van het appartement. Twee ruime slaapkamers, één is gelegen aan de voorzijde van het pand en de andere aan de achterzijde.

Parkeren
Wanneer u een woning huurt in de Gaard dient u hierbij een parkeerplaats te huren op het parkeerdek boven op het winkelcentrum. U betaalt hiervoor € 85,- per maand. Deze kosten komen bovenop de geadverteerde huurprijs van de woning.

Renovatie

  • Algemene reparaties
  • Technische installaties

Wanneer u kan komen kijken

Verhaal over bezichtiging, de keuze voor het soort kijkmoment maakt Verhuurtbeter.nl. De wensen van de kandidaten staan hierbij centraal. een Openbaar Open Huis; Deze kijkmomenten zijn zichtbaar op onze website. Een Premium Open Huis; alleen voor kandidaten die reeds een betaalde aanmelding hebben en die voldoen aan de voorwaarden. Kandidaten ontvangen een uitnodiging zodra het kijkmoment.

Deel:

Kenmerken

Adres
Valetonlaan 25
3571 NB Utrecht
Type bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1966
Type aanbod
Appartement
Aantal woonlagen
1 woonlaag
Gelegen op
2e etage
Woonoppervlak
76 m²
Inhoud
190 m³
Aantal kamers
3 kamers
Aantal slaapkamers
2 slaapkamers
Aantal badkamers
1 badkamer en een apart toilet
Vloer
Laminaat
Balkon
Aanwezig
Lift
Aanwezig
Berging
Aanwezig
Parkeergelegenheid
Aanwezig

Bijzonderheden

Status
Onder optie
Energielabel
Huurprijs
€ 1.250
Servicekosten
€ 75
  • voorschot stookkosten
  • kosten van glasverzekering
  • huur en kosten van onderhoud van een door verhuurder in het gehuurde geplaatste boiler of geiser
  • kosten van aanleg en onderhoud van gemeenschappelijke tuinen en/of bloembakken, indien zulks in opdracht of voor rekening van verhuurder geschiedt.
  • kosten van schoonhouden van gemeenschappelijke ruiten, stoepen, portieken, trappen, portalen, tuin, barbecue en toegangen tot bergruimten, enz., indien zulks in opdracht of voor rekening van verhuurder geschiedt
  • kosten van stroomverbruik, onderhoud en vervangen van lampen-buizen, starters, e.d. van de gemeenschappelijke verlichting van trappenhuizen, portalen, galerijen, terreinen, enz.
  • kosten van stroomverbruik en onderhoud van schel- en spreekinstallaties, deuropeners, liften, hydrofoorinstallatie, mechanische afzuiginstallatie, enz.
  • de kosten van een huismeester c.q. service manager
  • kosten van reparatie, onderhoud, vervanging van de bad, douche- en/of keukenmengkraan
  • diversen waaronder: reiniging en service-onderhoudsabonnement moederhaard, cq. centrale verwarmingsketel en afzuiginstallatie
  • kosten van glasbewassing voor huurder onbereikbare delen
  • 5% administratiekosten met betrekking tot de sub a t/m j vermelde posten. Het bepaalde in lid 14 van de algemene bepalingen kan ten deze van toepassing zijn.
Stookkosten
€ 55
Nutsvoorzieningen
(zelf afsluiten)
Elektriciteit
Water
Internet/TV
Wat is de kale huurprijs p/m?
Vereiste (bruto) maandinkomen (1 persoon)
Wat is jouw (bruto) maandinkomen?
Vereiste (bruto) maandinkomen (2e persoon)
Dit moet je samen verdienen